Madindsamlingen

Af hjertet tak Dragør!

Fantastisk resultat da Lions Dragør, lørdag d. 9. december 2023, igen samlede mad ind til hjemløse, 11 fyldte indkøbsvogne blev det til.

Lions Dragør samlede denne gang madvarer ind til 2 steder "Hugs and Food" som ligger i Nansensgade i hjertet af København samt "Mændenes Hjem" i Lille Istedgade. Begge steder laver dagligt på et meget lille budget varm mad til byens hjemløse.

Lions Dragør havde taget opstilling ved to indkøbssteder i Dragør nemlig Føtex Food på Magleby Torv og Netto på Møllevej, som et resultat af Dragørs handlendes store gavmildhed samlede Lions Dragør på denne lørdag ti (10) fyldte indkøbsvogne ind med gode sager til den daglige madlavning, og vi vil gerne på egne og værestedernes personale og brugeres vegne sige TUSIND TAK til alle jer, der bidrog til vores indsamling.

Vi i Lions Dragør er endnu engang fuldstændig overvældet over den gavmildhed, der mødte os foran butikkerne, og vi kan slet ikke få armene ned over det fantastiske resultat.

Sammen med de indsamlede madvarer kan vi til alle tre steder levere højt ønskede hygiejneartikler indkøbt for midler fra en privat sponsorer. Lions Dragør vil gerne takke alle involverede for støtte og imødekommenhed omkring vores madindsamling, og ikke mindst vil vi gerne sige af hjertet tak til alle jer, der lagde noget i vores indkøbsvogne.