Madindsamlingen

Af hjertet tak Dragør!

Fantastisk resultat da Lions Dragør, lørdag d. 11. december 2021, igen samlede mad ind til hjemløse, 17 fyldte indkøbsvogne blev det til.

Endnu engang viste Dragør hjerterum og nissesind, da Lions Dragør samlede igen madvarer ind til 3 steder "Hugs and Food" som ligger i Nansensgade i hjertet af København. "Mændenes Hjem" i Valby og "Projekt UDENFOR", som kører rundt i byen, med måltider og andet de kan hjælpe hjemløse med.

Lions Dragør havde taget opstilling ved tre indkøbssteder i Dragør nemlig Føtex Food på Magleby Torv, Netto på Møllevej og SuperBrugsen på Sydstranden, og på trods af det noget våde december vejr viste Dragør en hjertevarme og gavmildhed, der resulterede i vores hidtil bedste resultat. 17 fyldte indkøbsvogne blev der indsamlet svarende til en værdi af ca. 30.000,- kr.

Vi i Lions Dragør er endnu engang fuldstændig overvældet over den gavmildhed, der mødte os foran butikkerne, og vi kan slet ikke få armene ned over det fantastiske resultat.

Alle varerne er nu sorteret og den første sending er allerede afleveret hos Mændenes Hjem i Valby, og resten vil blive leveret i de kommende dage.
Sammen med de indsamlede madvarer kan vi til alle tre steder levere højt ønskede hygiejneartikler indkøbt for midler fra en privat sponsor. Lions Dragør vil gerne takke alle involverede for støtte og imødekommenhed omkring vores madindsamling, og ikke mindst vil vi gerne sige af hjertet tak til alle jer, der lagde noget i vores indkøbsvogne.