Madindsamlingen

Af hjertet tak Dragør!

Fantastisk resultat da Lions Dragør, lørdag d. 14. december 2019, igen samlede mad ind til hjemløse, 9 fyldte indkøbsvogne blev det til.

Lions Dragør samlede igen madvarer ind til 3 steder "Hugs and Food" som ligger i Nansensgade i hjertet af København. "Mændenes Hjem" i Lille Istedgade og "Projekt UDENFOR", som kører rundt i byen, med måltider og andet de kan hjælpe hjemløse med.

Når kunderne gik ind i Føtex på Magleby Torv eller Netto på Møllevej, blev de udstyret med en ”Ønskeliste”, ønsker klubben havde fået fra de tre steder, og kunne så købe og lægge noget i indkøbsvognene.

Efter 4,5 timer i det blandede decembervejr kunne vi drage hjem med indholdet fra ni fyldte indkøbsvogne. Vi i Lions Dragør kan slet ikke få armene ned over Dragørs gavmildhed, og siger af hjertet tak.

Alle de gode sager er nu blevet fordelt mellem Hugs & Food, Mændenes Hjem og Projekt Udenfor.