Med Lions i Biografen ?

Mandag den 10. oktober 2022 var Lions Dragør i Dragør Bio sammen med 124 børn fra kommunens tre skoler. Eleverne var ”Med Skolen i Bio” og skulle se filmen ”Buster Oregon Mortensen”. Med Skolen i Biografen er Filminstituttets landsdækkende skolebioordning, der sikrer, at elever på alle klassetrin kan se en række kvalitetsfilm fra hele verden i den lokale biograf.
Lions Dragør støtter op om dette projekt med en årlig donation til Dragør Biografforening, og denne mandag var repræsentanter fra Lions Dragør gået i biografen for at overrække en check på kr. 10.000,- til Mette Jansen fra Dragør Biografforening.

Pengene til donationen stammer fra Lions Dragørs salg af årskalendere, hvor et fast beløb af salget hvert år går til bl.a. ”Med Skolen i Biografen” i Dragør Bio. Kalenderen for 2023 er netop kommet på gaden, og i ugerne frem til jul vil medlemmer af Lions Dragør være på gaden og komme rundt til alle husstande i Dragør for at sælge denne. Derudover vil kalenderen kunne købes hos nogle af de handlende i Dragør. Kalenderen koster kr. 50,- og udover ”Med Skolen i Biografen” går pengene fra salget til Plejehjemmet Enggårdens beboere, Kirkernes Menighedspleje, Lions internationale humanitære hjælpearbejde og samt junglehospitalet Masanga i Sierra Leone.

Kalenderen 2023 er nr. 15 i rækken af Lions kalendere i Dragør og salget af de foregående 14 kalendere har indbragt omkring 1 million kroner som ubeskåret er gået til ovennævnte formål.
Titlen på kalenderen 2023 er ”Dragør – Perlen ved Øresund”, og hver måned repræsenteres med et smukt billede taget lokalt i Dragør. Mange udenlandsdanskere og tidligere beboere i Dragør sætter stor pris på denne hilsen fra Dragør, så måske der her var en lille gaveidé til familie og venner udenfor Danmarks grænser.