Nye batterier til ”Cykling uden alder”

Tre cykelbatterier og tilhørende ladere er blevet stjålet fra ordningen ”Cykling uden alder”
i Dragør, sådan kunne man læse i de forskellige medier i starten af august.

Batterierne passer til tre ud de fire el-drevne rickshaw-cykler, som man benytter hos "Cykling uden alder" i Dragør, og derfor er konsekvensen af tyveriet også til at få øje på.

Kræmmergården var meget hurtigt ude med, at de ville donere det ene batteri, og kort derefter besluttede Lions Dragør at de ville donere de sidste to batterier.

I fredags fik ”Cykling uden alder” så officielt overrakt pengene til batterierne foran Enggården. Derefter var alle 4 cykler igen ude at køre.

"Cykling uden alder" er et projekt, som er udbredt flere steder i landet. På eldrevne rickshawcykler kører frivillige rundt med ældre i lokalområderne for at få vind i håret og oplevelser på eventyrkontoen. Spørger man Lise Hellborn, der leder projektet i Dragør, så skaber det stor glæde både for de ældre passagerer og de såkaldte piloter, som kører cyklerne og Lions Dragør støtter altid gerne op om projekter til glæde for byens borgere ældre som yngre.