Hvordan kan du gøre din have lidt vildere

Mød Katrine Turner på Dragør Bibliotek på Vestgrønningen, onsdag d. 5. oktober kl. 19.00.

Lions Dragør har været så heldige at få den travle biolog, til at komme og holde et foredrag om, hvordan man kan få mere ”vild” natur ind i haverne og i kommunen.

At invitere naturen ind i haven er blevet en kæmpe trend de sidste par år. Mange har fået øjnene op for hvad det betyder for både naturen og den mentale og fysiske sundhed, at have naturen tættere på i hverdagen. I dette foredrag vil Katrine Turner fortælle om hvordan du med få, simple tiltag, kan gøre plads til flere sommerfugle, vilde bier, fugle og smådyr, uden at gå på kompromis med brug og æstetik i villahaven, fællesarealet, i baggården eller i kolonihaven. Hvilke planter kan man vælge? hvad betyder vand og sten i haven? Hvad kan man bruge hækafklippet til? - er bare nogle af de emner der bliver dækket ind under foredraget, som alt sammen handler om at skabe en have med fokus på mangfoldighed, mental sundhed og bæredygtighed.

Katrine er biolog, designer og naturhavebogsforfatter, og står bag Showhaven ”Vildt Flot” på Blomsterfestivalen. Hun har startet virksomheden Vildskab der arbejder med at udbrede ideen om at have ‘Mere natur tættere på’.

Foredraget vil trække på de erfaringer, der er kommet ved at udvikle forskellige større og mindre projekter, private og offentlige have- og parkanlæg, og fra de projekter i Nordjylland sammen med Bonderøven, der blev vist i efteråret 2020 på DR1 i programmet ”Giv os Naturen Tilbage”.

Der er gratis adgang og alle er velkomne.