Lions Dragør donerer til kirkernes julehjælp

Ved Lions Dragørs årlige Julebanko for Pensionister på Dragør Skole, plejer klubben at donere penge til Dragør og St. Magleby kirkers menighedspleje. Det var desværre heller ikke muligt at afholde Julebankoet i år, på grund af udviklingen i Coronasituationen, men kirkernes menighedspleje skal naturligvis have den sædvanlige donation. Derfor mødtes repræsentanter for klubben i fredags, med repræsentanter fra de to kirker hvor de hver modtog 10.000,- kr. til brug for kirkernes julehjælp.

Klubben har altid sendt denne støtte via kirkerne. Vi er af den opfattelse, at kirkernes menighedspleje er dem, der bedst ved, hvem der er mest trængende i kommunen her op til Jul.

Midlerne til støtten kommer i stort omfang fra salget af Lions Dragør Kalender, så har du ikke haft besøg af klubben endnu, kan du på hjemmesiden dragoer.lions.dk se, hvilke steder i Dragør kalenderen kan købes.

Lions Dragørs præsident, Henrik Kruuse, overrakte donationerne til Jens Bach Pedersen fra Dragør Kirke og Grete Lisbjerg Jensen fra St. Magleby Kirke.