Lions Dragør donerer til kirkernes julehjælp

Ved Lions Dragørs Julebanko for pensionister på Dragør Skole, donerede klubben 7.500 kr. til hver af de to kirkers menighedspleje.

Der er meget behov for hjælp til jul, det kan man læse om hver dag i aviserne, på nyhederne i TV, og på de sociale medier.
De danske Lions klubber har meget fokus på at hjælpe trængende familier her op til jul. Det er meget forskelligt hvordan de enkelte klubber uddeler hjælp, nogle deler selv julekurve ud.
I Dragør har klubben valgt at sende denne støtte via de to kirker. Vi er af den opfattelse, at kirkernes menighedspleje er dem, der bedst ved hvem, der er mest trængende i kommunen her op til Jul.

Pengene til støtten kommer i stort omfang fra salget af Lions Dragør Kalender.

Donationerne blev overrakt til præsterne fra de to kirker af Lion Dragørs præsident Jørgen Ploug.