Pinsemorgen

Pinsemorgen på Blushøj og Badstuevælen

Når Dragør Sangforening havde sunget på Blushøj marchererde de til Badstuevælen hvor Lions var klar med det store Pinsemorgenbord.
Sådan har det været i næsten hele Lions Dragørs lange historie, men i 2017 skete det ikke, klubben har valgt sætte arrangementet på pause.

Her har Dragørløverne været tidlig oppe, sat borde og stole op, og er klar med en herlig morgencomplet med nybagte rundstykker med smør og marmelade, kaffe eller the og en morgenbitter.

Alt står klar når Dragør Sangforening  med følge  ankommer til Badstuevælen  og Lions skal nok sørge for at der er rundstykker til alle.

Har man lyst til at få slukket den naturlige tørst og få smurt stemmen, når man skal synge til Dragør Spillemændenes glade melodier, ja, så har Lions også til denne lejlighed en udskænkningsvogn klar med det herligste fadøl. Her kan man også købe bitter, vand og vin og juice til børnene.

Den bedste måde at hjælpe Lions til at hjælpe andre, er ved at deltage i deres arrangementer. Og pinsemorgenbordet er nu en af de fornøjeligste måder at hjælpe på.