Navy Day på Fortet

Grundlovsdag er der Navy Day på Dragør Fort

En tradition fra dengang fortet var militært område og kun blev åbnet denne ene dag om året er fortsat og trækker rigtig mange mennesker til.

Her er alt som kan begejstre store og små. Kæmpestore redningskøretøjer fra Lufthavnen, brandbiler fra Dragør Brandvæsen og flotte politibiler og motorcykler fra Københavns Politi. Der er mulighed for at komme i et røgkammer og mege ande.  Det er også ofte lykkedes at få en redningshelikopter til at give en opvisning i en redningsaktion foran fortet, og bagefter lande på græsarealet foran fortet.

I år vil Lions gøre noget ekstra for børnene. Der vil være en samlet pakke af oplevelser for børn, hvor de både kommer på skattejagt, trækker i tombolaen, hvor der i år vil være mange gode præmier til børnene, flødebollekastningen vil selvfølgelig også være der og naturligvis er der også en is inkluderet.

For de voksne er der udskænkning i det store telt og grill, pandekager og kaffe kan købes lige ved flåden, hvor der også er bar.