Madindsamling

Madindsamling til hjemløse

Lions Dragør samler igen mad ind, lørdag d. 14. december kl. 10.30-15.
Denne gang er vi både foran Føtex Food på Magleby Torv og Netto på Møllevej.

Madindsamlingen er en del af Lions Danmark landsdækkende indsamling af madvarer til de allersvageste i vores samfund, socialt udstødte, hjemløse, alkoholikere, m.v.

Lions Dragør er naturligvis med i denne indsamling og stiller igen op med indkøbsvogne både foran Føtex Food i Dragør Centret på Kirkevej, og foran Netto på Møllevej. Når du køber ind til dit daglige forbrug, får du muligheden for at købe en (eller flere) ekstra madvarer med, som du efterfølgende kan donere til Lions. Når du forlader forretningen, lægger du blot varen(e) i Lions indkøbsvognen og får et stort og hjerteligt tak med på vejen.

Fra indsamlingen i december 2018 foran Menu

Lions Dragør samler denne gang madvarer ind til 3 steder "Hugs and Food" som ligger i Nansensgade i hjertet af København. "Mændenes Hjem" i Lille Istedgade og "Projekt Udenfor", som kører rundt i byen, med måltider og andet de kan hjælpe hjemløse med.

"Hugs and Food" er et værested for byens hjemløse og retter sig mod de allermest udsatte i samfundet nemlig de hjemløse med psykiske lidelser, misbrug, dårlig fysisk tilstand og manglende netværk. "Hugs and Food" tilbyder et gratis måltid mad i alle hverdage og tilbereder hver dag ca. 50 måltider på et budget på ca. 1.000,- kr. om dagen – dvs. ca. 20,- kr. pr. måltid.

>> Se mere om "Hugs and Foods"

"Mændenes hjem" laver daglig ca 100 kuverter mad til deres brugerne og er altid glade for nogen som vil støtte med donationer. Stedets madspektrum omfatter dansk mormormad og etnisk mad til deres udenlandske brugerne.

"Projekt UDENFOR" frivillige bringrer mandag til fredag og én lørdag om måneden et måltid mad, en kop kaffe og andet praktisk, såsom tøj og soveposer, ud på gaden til hjemløse i København, som har svært ved at skaffe sig disse basale fornødenheder på anden vis. Dagens måltid tilberedes i projekt UDENFORs eget køkken i Ravnsborggade og køres ud i byen af to frivillige i en specialbygget varevogn. I tilberedningen af måltidet bliver der tænkt godt og grundigt over, at maden – udover at smage godt – er mættende, varieret og indeholder de næringsstoffer kroppen har brug for

Ethvert tilskud af madvarer vil lette disse steders madbudget, og Lions Dragør håber med hjælp fra Dragørs borgere at kunne række dem en hånd i deres arbejde.

Så kom forbi Lions Dragørs indkøbsvogne ved Føtex Food på Magleby Torv, eller Netto på Møllevej, lørdag den 14. december i tidsrummet 10.30-15 og hjælp os med at hjælpe.