Fredsplakatkonkurrence 2018

Lokale vindere af Lions Fredsplakatkonkurrence 2018

I fredags var der spænding på Store Magleby Skole. Eleverne i 4A og 4B havde deltaget i Lions Fredsplakatkonkurrence, og nu skulle der findes hele to vindere.

Årets tema for konkurrencen var ”Venlighed gør en forskel” og med stor kreativitet og farvesans havde eleverne kastet sig ud i opgaven med bedst at illustrere venlighed.

I Multisalen på Store Magleby Skole var rammen sat omkring afsløringen af vinderne. Lions Dragør bød på sodavand og snack og viste slideshow med alle de indkomne tegninger. Der skulle i år sendes to vindere videre i konkurrencen, og dommerpanelet bestående af de to lokale kunstnere Majken Thorsen og Mette Hansgaard havde gjort sig stor umage med at finde frem til de to bedste mellem rigtig mange flotte bud.

Valget var faldet på Mia Kirstine Yung Bomholdt fra 4A og Mira Tresor Benita Yeo fra 4B.

Dommerne havde i deres valg især lagt vægt på fortolkningen af emnet men også et meget flot brug af farver og teknikker samt et fint personligt udtryk blev fremhævet i begrundelsen. Mia og Mira modtog fra Lions Dragør hver et diplom samt en check på kr. 500,-. De to vindertegninger går nu videre til Lions Distriktskonkurrencen som omfatter Sjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Færøerne og Grønland.
Vinderen her vil modtage kr. 500,- til sig selv og går samtidig videre til Landskonkurrencen.

Vinderen af Landskonkurrencen får Kr. 1.000,- til klassen og går videre til den Internationale konkurrence.

Vinderen af den Internationale konkurrence modtager 5.000 US$ kontant, som overrækkes på Lions-dagen i FN´s kontor i New York, til de 23 2.pladsvindere er der 500 US$.

Det bliver spændene at se om en af de flotte bud fra Dragør kan gå hele vejen.

Se alle plakaterne her