Lions Dragør har mange forskellige aktiviteter

Pinsemorgen på Badstuevælen
Mest kendt er nok Pinsemorgen, hvor vi hvert år servicerer ca. 200 mennesker ved vores hyggelige morgenkaffebord på Badstuevælen. OBS! Pinsemorgen gennemføres ikke i 2017.

Salg af Punch til tøndeslagningen på Blushøj
De fleste i Dragør har nok hørt om eller været med ved den festlige fastelavnsridning ved Blushøj, hvor vi sælger ”Ægte Dragørpunch” og varm kakao til de mange frysende tilskuere.

Lionsklubben i Dragør tog sammen med Strandjagtforeningen i 1965 initiativ til Fastelavnsridningen i Dragør. Det nu er Dragør Fastelavnsforeningforening der står for den, men det er Lions Club Dragør der har doneret vandrepokalen og de erindringsbægre de forskellige tøndekonger modtager.

Navy Day på Dragør Fort
Grundlovsdag er vi medarrangører, når den spændende og underholdende Navy-Day  for store og små afholdes på Fortet, og sidste lørdag i november laver vi bankospil for byens pensionister.

Dragør kalenderen
Senest er vores Dragørkalender kommet til, første gang i 2009.
Kalenderen, som sælges i ca. 1400 eksemplarer, er vores vigtigste indtægtskilde, takket være medlemmernes store salgsindsats og ikke mindst en flot opbakning fra Dragørs beboere.

Indsamling af brugte briller
Vi har igennem mange år indsamlet brugte briller. Brillerne bliver renset og målt inden de sendes til forskellige projekter i udviklingslandende, hvor der kan være med til at gøre en forskel.

Vi arbejder løbende med nye tiltag, og et kendetegn for vores lille, hyggelige klub er en fantastisk god klubånd og et stærkt og fasttømret sammenhold, hvor alle efter bedste evne trækker på samme hammel.

Da medlemmerne selv betaler al administration og udgifter til alle vores
sammenkomster kan vi med rette sige